خورشت ماست 

0

خورشت ماست، یکی از خوراکی‌های محلی محبوب اصفهان است که معمولابه صورت سرد پیش از غذا و یا پس از آنسرو می‌نمایند. این خوراک با گوشت گردن گوسفند تهیه می‌شود و از گذشته تاکنون جزو خوراک‌های همراه با غذاهای مراسم‌های جشن و شادی مردم اصفهان بوده است.برای تهیه خورشت ماست، پس از آن‌که گوشت پخت، آن را بدون استخوان نموده و در ظرف مسی آنقدر می‌کوبند تا کش‌دار شود. زرده تخم‌مرغ را به همراه کمی شکر و ماست چکیده مخلوط نموده، روی حرارت ملایم گذاشته تا به جوش بیاید. پس از آن گوشت کوبیده شده، زعفران دم کرده و گلاب را به آن افزوده و می‌گذاریم تا جا بیفتد. در دوره قاجار گوشت کوبیده شده را ساطوری می‌کردند و بادیان و سیاه‌دانه بو داده شده را به همراه گردوی کوبیده شده به مواد اضافه می‌کردند. این خورشت را معمولا با خلال بادام و پسته و زرشک تزئین می‌نمایند. 
 


افزودن دیدگاه جدید